Gothic 2 NK Multiplayer
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Gothic 2 NK Multiplayer
Nie przesłyszeliście się,Mp do G2 Nk ujrzał światło dzienne.
Więcej na ten temat w tym newsie:
http://gothic.phx.pl/news.php?id=935
Na tą chwilę to wersja beta, w której jest tylko 2 graczy i 2 gracz nie ma animacji, ale jest połączenie a prace nad animacjami trwają. Musimy też mieć nadzieję, że będzie można grać w większym gronie
Jak ja sobie to wyobrażam w większym gronie?
-Zajebisty Mega Hyper Super Druper xD Role play
-Wspólne libacje,biby,walki,treningi,expienie,polowanie,zadania, obiadki wspólne, zjaramy się bagiennym zielem
-Jak np: Utworzymy jakiś team do MP, zamiast jakiś podań na forum postać się loguję przychodzi do naszego obozu i zdobywa szacunek
:D:D:D:D:D
To oczywiście, to czego ja oczekuję. Mało to prawdopodobne ale jeśli tak będzie to cud i miód.
Jakie są wasze odczucia?
Więcej na ten temat w tym newsie:
http://gothic.phx.pl/news.php?id=935
Na tą chwilę to wersja beta, w której jest tylko 2 graczy i 2 gracz nie ma animacji, ale jest połączenie a prace nad animacjami trwają. Musimy też mieć nadzieję, że będzie można grać w większym gronie
Jak ja sobie to wyobrażam w większym gronie?
-Zajebisty Mega Hyper Super Druper xD Role play
-Wspólne libacje,biby,walki,treningi,expienie,polowanie,zadania, obiadki wspólne, zjaramy się bagiennym zielem
-Jak np: Utworzymy jakiś team do MP, zamiast jakiś podań na forum postać się loguję przychodzi do naszego obozu i zdobywa szacunek
To oczywiście, to czego ja oczekuję. Mało to prawdopodobne ale jeśli tak będzie to cud i miód.
Jakie są wasze odczucia?
Fenker Darxul
Re: Gothic 2 NK Multiplayer
Jestem fanem Gothic'a od jego wydania. Zawsze brakowało mi MP, więc jeżeli to wszystko jest prawdą, to zapowiada sie coś naprawdę wspaniałego. Tak jak wspomniałeś, dodać do tego klimat RP i można się nieźle pobawić 
"This is where the fun begins"
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
Nigdy nie grałem w Gothica, trzecia część mi nie działa, a dwójkę zgubiłem a chciałem se pograć.
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

Gdyby było MP, dotego jeszcze jakiś team RP, to ja bym chyba szkołę rzucił
. (taki joke). Nie no, jakby tak było, to by było świetnie. ALe na razie nie ma co gdybać.
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Kocham Gothic'a, to moja ulubiona gra
Dobrze że MP będzie w najlepszej części a nie w tym "super" badziewiu *czyt. G3/G3+ZB*. Nie wiem jakby ta gra wyglądała w MP, jak by się tworzyło postać, ale właśnie to mnie fascynuje i wyczekuje tego wszystkiego. Mam nadzieje, że zostanie stworzona nowa mapa... bo, każdy kto grał SP będzie wiedział wszystko o położeniach miast, bossów itp?
- Akodes
- Imię Postaci: Akodes
- Xfire: maro4123
- GaduGadu: 5072107
Rzucam szkołę. WOLNOŚĆ WITAJ!
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Vash, kiedy pierwszy raz się zalogowałeś w WoW'ie, wiedziałeś co gdzie jest? 0.o WoW nigdy nie miał wersji SP więc nikt nie wiedział co gdzie leży. A taka wiedza z początku będzie trochę bezsensu, ale co tam. Nie wiem co będzie z Bossami... Kruk i Smoki będą jedynymi bossami? ;o
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Eee... słyszałem o MP do G2 już dawno ale wątpiłem że wyjdzie i prosze, mam nadzieje że dadzą rade zrobic multi. Zapewne je bym założył temat ale jakoś sie zniechęciłem do G2 łażąc z Xardasem po jego bebechach aby go pomodzić (pozdro reyzer dzięki tobie mam wstręt do NK XD)
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
No ale Mp już jestDreydahh pisze:Eee... słyszałem o MP do G2 już dawno ale wątpiłem że wyjdzie i prosze, mam nadzieje że dadzą rade zrobic multi. Zapewne je bym założył temat ale jakoś sie zniechęciłem do G2 łażąc z Xardasem po jego bebechach aby go pomodzić (pozdro reyzer dzięki tobie mam wstręt do NK XD)
Fenker Darxul
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
Publiczny Role Play? Nic z tego nie wyjdzie. Dużo osób w ogóle nie zna terminu ani zasad sieciowego Role Playingu a i tak wchodzą na takie publiczne serwery dodając swoje, "OMG"; "LOL"; "WTF"; "OWNED"... Dlatego całkowicie byłbym za podaniami, ale te forum jest o Jedi Academy a nie o Gothic II Multiplayer więc dalsze wypowiadanie się w powyższym kontekście nie ma sensu.
Co do projektu. Osoba, która go zainicjowała zrobiła naprawdę dużo dobrego. Myślę, że tryb sieciowy zrzeszy wielu nowych fanów. Właściwie to jedyną rzeczą dlaczego tak bardzo czekam na Gothic 2 Multiplayer to oczywiście klimat miejsca, chęć powrotu do świata Khorinis w innym świetle tworzonym przez prawdziwych graczy (Single Player mi się znudziło.)
Co do projektu. Osoba, która go zainicjowała zrobiła naprawdę dużo dobrego. Myślę, że tryb sieciowy zrzeszy wielu nowych fanów. Właściwie to jedyną rzeczą dlaczego tak bardzo czekam na Gothic 2 Multiplayer to oczywiście klimat miejsca, chęć powrotu do świata Khorinis w innym świetle tworzonym przez prawdziwych graczy (Single Player mi się znudziło.)
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
No nakręciłeś mnie wspólnymi polowaniami ;d, to ma wielki sens ;D. Jakby im się udało to byłoby git, lecz coś typu diablo. Jeden wielki serwer globalny i ktoś stawia grę dla max 30 osób. Pomyślcie 3000000 online xd w krainie xD.

Lothos+Riv Hesq+Nerash+Raf+Elixa+Loxun+Nitemare+JoGi!+Bandon+Ben+Mentor+Siewca=Wszystko tworzy jedność"kC<Boshi3
"Są tramwaje dasz se rade..."
-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
hmmm Do Gothic'a 1 miał być też multi robiony zatrzymał się na tym co jest teraz do Gothic'a 2 NK... Mam nadzieję że im się tym razem uda...
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a