Pedycja w końcu trzeba.

Obrazek

I co teraz?

- Jestem za stworzeniem nowego forum i dodaniem wszystkich frakcji.
0
Brak głosów
- Jestem za odebraniem Administratora na forum Gligoraxowi na Okres iluś dni. (jeżeli stworzymy oczywiście dział NGI to Gliguś usunie)
6
100%
- Odchodzę z GoSW mam tego dosyć.
0
Brak głosów
- Niech jest jak jest, 2 frakcje wystarczą.
0
Brak głosów
- Nic nie róbmy, najlepiej patrzmy jak GoSW się rozpada.
0
Brak głosów

Liczba głosów: 6

Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Pedycja w końcu trzeba.

Post autor: KameLeon »

"Ja nie chcę patrzeć jak GoSW się rodzi/odradza ja chcę patrzeć jak żyje"
Otwieram petycję, i dodam parę rzeczy, ponieważ nie wiem co mam robić w głosowaniu wyjdzie szydło z worka. Napewno NGI nie zostało usunięte tylko z powodu, że Faveks nadaje się na Imperatora i tego jestem pewien. Znam Gligoraxa parę lat. Oczywiście mogło to być ukartowane już od dawna, że Faveks odchodzi bo dowiedział się od Gligoraxa co się stanie i teraz Gligorax nim się broni. Przykro mi, ale GoSW to jedna wielka rodzina, robiąc coś przeciwko członkom, wbijasz każdemu z nas nóż w plecy. Gligorax główny założyciel GoSW, lecz nie jest on sam przyczyniło też dużo osób, mianowicie
- Travis
- Stratus
- A nawet ja, który tworzyłem pierwsze forum dla gosw i robiłem grafikę, oraz pomagałem w sprawozdaniach na samym początku.
- Faveks

Następne osoby, które pomagały później to
- Seicel
- A nawet Xarthes, który dużo wniósł.
- Reyzer -
- Dreydahh -
- Wagner -
- Scar

Jak widzicie dużo jest założycieli, nie tylko jedna osoba może decydować o tym co się stanie z GoSW.
Każdy z nas jest temu przeciwny, a to wystarczy, żeby sprzeciwić się temu całemu zdarzeniu. W końcu to dzięki członkom GoSW żyje nie pozwólmy, żeby przez jeden głupi powód, najpierw się NGi rozpadł, a następnie poodchodziły osoby.
Obrazek
Awatar użytkownika
Liga/Darxul
ŚM - Fenker
ŚM - Fenker
Imię Postaci: Darxul
Xfire: liga997
GaduGadu: 10018175

Re: Pedycja w końcu trzeba.

Post autor: Liga/Darxul »

O takich rzeczach nie powinno się gadać na forum, powinieneś jakąś konferencje na XF zrobić.
A tak w ogóle Gligorax kiedyś powiedział "Jeśli chcecie żebym odszedł, nie ma sprawy tylko powiedzcie".
Męczy mnie to wszystko i nudzi, całe to zamieszanie.... też myślę, że usunięcie NGI to zbyt pochopna decyzje, no ale co zrobić? Sam na tą chwilę mam mętlik w głowie i nie wiem co obecnie będę robił czy grał dalej czy odejdę albo nie wiem co jeszcze, może postaram się coś ciekawego wymyślić.. a jak nie to idę wpi*** Bo trochę lipa grać bez sithów...
Fenker Darxul
Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Re: Pedycja w końcu trzeba.

Post autor: KameLeon »

Pamiętaj, że Sith zapoczątkowali stworzenie GoSW i bez Sith nie ma żadnej Gry. Prawda jest taka, że jeżeli nie ma Sith, nie mają po co grać Jedi, jeżeli nie ma Jedi, nie mają po co grać Sith. Jedynie Yavin IV się bawi w czasy, gdzie brak Sithów, dla mnie to tylko strata czasu z tego powodu fabularnego. Niech się każdy wypowiada i nie żadne X-Fire, bo to wszystko każdego z Sith wku***iło to co robi nasz kochany "Zacytuje Xarthesa" Klikoraks...

Jesteś w ŚM więc możecie sobie grać ile wlezie, ponieważ jesteście Neutralni. A Sith i Jedi mają jakieś zajęcie i wrogów.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna”