Nowe statki dla GoSW
Re: Nowe statki dla GoSW
Dobra skończcie się przypierniczać do tego, jak jesteście tacy mądrzy wszyscy to zróbcie od zera nowe modele statków dla frakcji i wtedy możecie komentować moje propozycje.
Skoro tego nie jesteście w stanie zrobić to zadowólcie się tym co jest i możliwością zmiany ich tekstur...
Ew. jest jeszcze jedna opcja - Możemy obejść się bez statków i zapożyczyć kilka mioteł od Harrego Pottera, jestem pewien że GoSW stało by się wtedy bardziej klimatyczne... No wiecie... Ta magia...
Tak więc skoro taki temat zaistniał i są podawane propozycje statków do użycia przez frakcje to nie jęczcie że są one związane z sagą Star Wars i nie mogą zostać użyte bo nie znajdziecie innych statków chyba że sami je zrobicie.
Jak wam nie pasuje to że pochodzą od Star Wars to nie używajmy statków w ogóle, będziemy stać na środku mapy i udawać że latamy myśliwcami.
P.S. Skoro tak was bolą rzeczy związane ze Star Wars i koniecznie chcecie się od nich odciąć to nie możemy w takim razie używać mieczy świetlnych, terminów "Jedi", "Sith", większości skinów i nazw planet bo w końcu skoro to tak powiązane z sagą SW jest to nie możemy tego używać prawda?
To jest paranoja... Zadowólcie się tym co jest bo nie znajdziecie innych statków, ew. zmieńcie tekstury statków tak żeby pasowały do danej frakcji (Nie mówię o dodawaniu loga NGI czy ŚM bo to jest jeszcze większa paranoja).
Skoro tego nie jesteście w stanie zrobić to zadowólcie się tym co jest i możliwością zmiany ich tekstur...
Ew. jest jeszcze jedna opcja - Możemy obejść się bez statków i zapożyczyć kilka mioteł od Harrego Pottera, jestem pewien że GoSW stało by się wtedy bardziej klimatyczne... No wiecie... Ta magia...
Tak więc skoro taki temat zaistniał i są podawane propozycje statków do użycia przez frakcje to nie jęczcie że są one związane z sagą Star Wars i nie mogą zostać użyte bo nie znajdziecie innych statków chyba że sami je zrobicie.
Jak wam nie pasuje to że pochodzą od Star Wars to nie używajmy statków w ogóle, będziemy stać na środku mapy i udawać że latamy myśliwcami.
P.S. Skoro tak was bolą rzeczy związane ze Star Wars i koniecznie chcecie się od nich odciąć to nie możemy w takim razie używać mieczy świetlnych, terminów "Jedi", "Sith", większości skinów i nazw planet bo w końcu skoro to tak powiązane z sagą SW jest to nie możemy tego używać prawda?
To jest paranoja... Zadowólcie się tym co jest bo nie znajdziecie innych statków, ew. zmieńcie tekstury statków tak żeby pasowały do danej frakcji (Nie mówię o dodawaniu loga NGI czy ŚM bo to jest jeszcze większa paranoja).
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
Popieram. Nie ma co być hipokrytą.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Drey... dałeś statek dla SM, który został wykorzystany w SW: EPI, a sam mówisz, żebyśmy z tego nie czerpali statków.
Anubis, nie zczaiłeś o co mi chodziło. Napisałem, że twój nie został wykorzystany czyli chodziło mi o to, że możemy go wziąść. Ten statek co dał Anubis prawie wcale nie był widoczny w Episodach czy w gdzie tam indziej pisałeś, dlatego można go wykorzystać. Z resztą i tak nie ma wielu statków, więc znając życie będziemy korzystali ze statków z SW
.
Anubis, nie zczaiłeś o co mi chodziło. Napisałem, że twój nie został wykorzystany czyli chodziło mi o to, że możemy go wziąść. Ten statek co dał Anubis prawie wcale nie był widoczny w Episodach czy w gdzie tam indziej pisałeś, dlatego można go wykorzystać. Z resztą i tak nie ma wielu statków, więc znając życie będziemy korzystali ze statków z SW
No i świetnie, dałem wam do wyboru chyba najlepsze i najbardziej trafne warianty statków do użycia, OPJ pominąłem bo już sobie wybrali lśniący stateczek Anakina.
Dla NGI podałem parę wariantów myśliwców typu TIE a ŚM jeden statek, który jest właściwie nieznany oraz parę wariantów myśliwców z epizodu 3ciego.
Dla ŚM osobiście preferowałbym ten najmniej znany statek, gdyż jego konstrukcja jest dość ciekawa i raczej unikalna, no i nie kojarzył by się ten statek zbytnio z sagą. Tak czy inaczej drobna przeróbka tekstur by się przydała.
Dla NGI podałem parę wariantów myśliwców typu TIE a ŚM jeden statek, który jest właściwie nieznany oraz parę wariantów myśliwców z epizodu 3ciego.
Dla ŚM osobiście preferowałbym ten najmniej znany statek, gdyż jego konstrukcja jest dość ciekawa i raczej unikalna, no i nie kojarzył by się ten statek zbytnio z sagą. Tak czy inaczej drobna przeróbka tekstur by się przydała.
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Dobra to jedziemy tak:
NGI:
Ta moja przerobka bez tego szpetnego loga NGI i na skrzydlach
OPJ:
Stateczek anakina
SM
Ten pierwszy wariant dla SM od anubisa
NGI:
Ta moja przerobka bez tego szpetnego loga NGI i na skrzydlach
OPJ:
Stateczek anakina
SM
Ten pierwszy wariant dla SM od anubisa
- KameLeon
- Maskotka

No i problem rozwiązany ;d Panowie, niech jeszcze się Wagner wypowie co na to wszystko ;d
-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
Dobra statek NGI przyciemnilem i usunalem oryginalne oznaczenia

http://dreydahh.boo.pl/download/ngi_ship.pk3
odpalamy kmd. storm
OPJ dodalem logo

http://dreydahh.boo.pl/download/opj_ship.pk3
odpalamy kmd. anakinjsf
komend mi sie zmienaic nie chcialo... ^^

odpalamy kmd. storm
OPJ dodalem logo

odpalamy kmd. anakinjsf
komend mi sie zmienaic nie chcialo... ^^
-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
nikt mi nie dal chyba wytycznych, ngi sam robilem bo u nich nikt mi ich nie da XD, a SM jak mi powiecie co chcecie na statku to wam zrobie
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Jaram się niesamowicie, niech teraz całe OJP pięknie podziękuję Drey'owi ! (tylko nie na forum
)

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
Taa, to na gg mi pisz co mam w stateczku zmienic
- KameLeon
- Maskotka

Taa Anubis
to ciekawe po co tracę czas na pisanie tutaj postów 
Co do SM wiesz jaki statek chcemy
. Wagner się widocznie nie wypowiada ponieważ mu odpowiada xd
Co do SM wiesz jaki statek chcemy
Już pogadałem z Wagnerem na temat statku, ŚM nie będzie miało żadnego konkretnego.
Zresztą jak Wagner będzie chciał to sam wam powie o tym co zaplanował względem statków... i nie tylko
Zresztą jak Wagner będzie chciał to sam wam powie o tym co zaplanował względem statków... i nie tylko
- Xardas348
- Technik

- Imię Postaci: Reyzer
- Xfire: tfesek1
- GaduGadu: 7298141
Nie sprawdzałem modeli w grze ale przeglądałem zdjęcia ogólnie statki nie są złe. Ale nie był bym sobą gdbym teraz nie powiedział 3D Max
a mam 6, 9 32-bit i 2009. Także można modelować, modelować i jeszcze raz modelować, a jak ktoś chce lubię się dzielić wiedzą. Bo ostatecznie jedna osoba nie może być od wszystkiego. ![Wśćiekły! [anger]](./images/smilies/anger.png)

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^