Zlot GoSW- realne?
Re: Zlot GoSW- realne?
Narzekacie na 300 km, a ja ze Skullem mam całe 600. Dla mnie jedynym wyjściem byłaby Warszawa, bo mój ojciec tam pracuje i mógłbym się tam jakoś dostać. Do innego miejsca (oddalonego bardziej niż 100 km) raczej nie pojadę.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Ja tam bym wolał Łódź, albo Wrocław xd. Poznań możliwe chodź pod koniec wakacji ;d
-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
Mi pasują 3 miasta Poznań, Wrocław bo Wrocław , Szczecin bo lubię paprykarz Szczeciński nic innego, chyba że u mnie xD xD wbijacie rozbijacie namioty(Gligorax oraz Wagner mogą u mnie w domu spać Pozwolę wam a reszta) i będziecie Losować kto śpi z Boshim xD (Taki Joker). No więc spotykamy się w końcu czy nie ??
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
Heh, ja za tydzień jadę na woodstock. Tam się spotkamy
[Faaajnie masz - Venril]
[Faaajnie masz - Venril]
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
W tym roku nic nie wypali, wiemy i widzimy to. Nie mniej jednak, za rok w cały zlot bierze się samo Gligorax Company - będzie trzeba zorganizuje domki , namioty i zrobi się porządny parudniowy zlot. Jako, że niektórzy mają daleko - przymknę oko na to NONRP i postawie portal w każdym większym mieście.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Xardas348
- Technik

- Imię Postaci: Reyzer
- Xfire: tfesek1
- GaduGadu: 7298141
xD Portal -Spoko- ale dla mnie to musisz podrzucić czarną świeczkę bo nie lubię długich siadywanek w aucie czy busie, a polskie pociągi to tragedia
A tak na serio to co myślicie z tym zlotem może piwniczna tam jest miejsce bardzo fajne ;P
Około 30 albo 40 domków jeśli dobrze pamiętam, nad potokiem Czercz w cenach chyba około 20 zł za dobę. Nawet miejsce na disco jest itd. W okolicy są przyjemne góry można Słowaków nawiedzić. A ci chcą sobie gdzieś na wakacje jechać to sobie ze starymi mogą tam zawitać.
Ale to tylko taka propozycja, ale dobra dobra nie musicie mówić że macie podobne miejsca wokół siebie i dla was bliżej.
A tak na serio to co myślicie z tym zlotem może piwniczna tam jest miejsce bardzo fajne ;P
Około 30 albo 40 domków jeśli dobrze pamiętam, nad potokiem Czercz w cenach chyba około 20 zł za dobę. Nawet miejsce na disco jest itd. W okolicy są przyjemne góry można Słowaków nawiedzić. A ci chcą sobie gdzieś na wakacje jechać to sobie ze starymi mogą tam zawitać.
Ale to tylko taka propozycja, ale dobra dobra nie musicie mówić że macie podobne miejsca wokół siebie i dla was bliżej.

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Wycentrujemy połozenie takie dobre
Żeby tym co chcą jechać odpowiadało.. tylko mówie nie do Wawy to jest straszne zadupie ;d
Zrobimy u Gliga w Iławie Party xD
Zrobimy u Gliga w Iławie Party xD
Fenker Darxul
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
Daleko czy nie daleko - jak będziemy robili kiludniowy zlot to może każdy dojechać ;]
Może jak się uda, to spróboje załatwić nawet jakieś skoki na bungee czy coś, no i mam parenascie imprez na około.
Może jak się uda, to spróboje załatwić nawet jakieś skoki na bungee czy coś, no i mam parenascie imprez na około.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
No Panowie szykujcie się xd moje fotki z Chorwacji zaszczycą was już jutro xD
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
bah była okazja na woodstocku to zleciałem się aż sam <płacze> : P
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin