Podanie Oggul T`qil (ŚM) - PRZYJĘTY

Obrazek

Ankieta

Jestem na TAK
2
67%
Wstrzymuje się
0
Brak głosów
Jestem NIE
1
33%

Liczba głosów: 3

Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy
Imię Postaci: Revel
Xfire: revel91
GaduGadu: 11786066

Re: Podanie Oggul T`qil (ŚM)

Post autor: Revel »

Mogło być lepiej. - NEUTRAL
Awatar użytkownika
Kranek
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: Lanz
Xfire: darthkranek
GaduGadu: 10099658

Post autor: Kranek »

Nie będę się rozpisywał, jestem na TAK.
Awatar użytkownika
Veryus
Imię Postaci: Veryus Arsher
Xfire: Veryus
GaduGadu: 4237871

Post autor: Veryus »

No cóż... Podanie może i dobre (jednak wcale mnie doświadczenie RP w SA:MP nie przekonuje...), ale historia... tu już jest rzekłbym - jak z domkiem ułożonym z kart. Lekki podmuch krytycyzmu i wszystko się wali. Twoja interpunkcja, błędy składniowe etc, to jedno. Sam zaś fakt prostoty akcji twojego bohatera (ratujący go Twi'lek nie wiadomo czemu i skąd, rozmaite zamykanie oczu i pozbawianie przeciwnika życia...) ekhm... dziwnie to wygląda. Poza tym przeczytałem parę rozmów i zobaczyłem, że jesteś osobą niecierpliwą, lubiącą męczyć innych (:P). Na szczęście z tym się już poznaliśmy i wiemy jak temu zaradzić (czyż nie, Roth?). Jak dla mnie - neutral.
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Post autor: Wagner »

Swoim zdaniem jestem na NIE. Historia lepsza niż poprzednia, ale nisko jakościowa fabularnie. Nie wiem jak inni, lecz dla mnie to prawie identyczna praca z Entu. Wiele rozdziałów, wydarzeń, postaci są identyczne nie pozwalając mi sprawdzić ambicji i wyobraźni delikwenta. Wątek z wrażliwością na moc jest totalnie beznadziejny. W ogólnych normach, nie pozwalamy dopisywać sobie umiejętności mocy, ty takowej użyłeś pisząc iż przyciągasz blaster wroga do swojej dłoni. Kolejną kwestią jest zachowanie Świadomego Mocy. Świadomi nie pytają otwarcie - "Chcesz do nas dołączyć, możesz się nam przydać?", gdyż zdają sobie sprawę o słomianym zapale wielu mieszkańców galaktyki. Przypominam, twoje statystki w grze na początku są zerowe, tak samo z umiejętnością walki bronią białą, czyli mam tu na myśli wibroostrze. Czytając tą historię miałem poczucie, że kreujesz swoją postać jako mistrza w takim typie walki a tak być niestety nie może.

Werdykt co będzie z tobą dalej powinien być wieczorem... Chyba, że Wu bądź Phil wydadzą ostateczny głos.
Obrazek
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Post autor: Wagner »

Niech stracę. Zobaczymy jak wyjdzie ci próba początkowa. Powodzenia.

Obrazek ___________________________________
Gratulujemy!
Oggul T'gil został przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" i dopuszczony do próby otrzymania rangi "Nowo przybyły" . Zapoznaj się ze wszelkimi rzeczami jakie musisz ściągnąć by móc z nami grać. Przeczytaj także najważniejsze informacje o frakcji do której chcesz wstąpić. Jeżeli korzystasz z komunikatora X-FIRE, zapisz się TU.
Data próby to: DO USTALENIA!

- Informacje o "Próbie początkowej".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Zablokowany

Wróć do „Rekrutacja”