Modyfikacja OJP
Modyfikacja OJP
Dodatek, a raczej modyfikacja OJP poprawiająca animacje, efekty graficzne, dźwięki i wiele, wiele innych. Został troszeczkę zmieniony przeze mnie.
Co tu dużo gadać, wystarczy ściągnąć i wrzucić pliki zawarte w paczce do folderu gamedata/ojpenhanced i cieszyć się nowymi efektami.
Efekty Specjalne
Przypominam również, że słabsze komputery mogą sobie nie radzić z tak zaawansowanymi efektami.
autor - Connor Cassus
Co tu dużo gadać, wystarczy ściągnąć i wrzucić pliki zawarte w paczce do folderu gamedata/ojpenhanced i cieszyć się nowymi efektami.
Przypominam również, że słabsze komputery mogą sobie nie radzić z tak zaawansowanymi efektami.
autor - Connor Cassus
Ostatnio zmieniony 18 lip 2009, o 08:46 przez Skulldron, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Link na filefroncie wygasł, tu jest nowy link zuploadowany przez Reyzera
Powód: Link na filefroncie wygasł, tu jest nowy link zuploadowany przez Reyzera
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
Re: Modyfikacja OJP
Nowa modyfikacja: http://www.sendspace.com/file/qlp50e
Dodaje lepsze animacje!
Wszystkie 3 pliki z paczki należy wypakować do folderu ojpenhanced, ktory powinien się znajdować w katalogu GameData z Jedi Academy. Uprzednio należy wyrzucić starą modyfikacje razem z meditate.pk3. Posiadając starą modyfikacje, podczas gry na serverze mogą wystąpić błędy. Nowa Modyfikacja, ta zatem jest plikiem obowiązkowym!
Dodaje lepsze animacje!
Wszystkie 3 pliki z paczki należy wypakować do folderu ojpenhanced, ktory powinien się znajdować w katalogu GameData z Jedi Academy. Uprzednio należy wyrzucić starą modyfikacje razem z meditate.pk3. Posiadając starą modyfikacje, podczas gry na serverze mogą wystąpić błędy. Nowa Modyfikacja, ta zatem jest plikiem obowiązkowym!