Nieobecność na sesjach RPG - USPRAWIEDLIWIENIA!
Moderator: Revel
Nieobecność na sesjach RPG - USPRAWIEDLIWIENIA!
Aby nie uczestniczyć w danej sesji RPG należy przed bądź po sesji złożyć usprawiedliwianie nieobecności.
Przypominam:
2 nieusprawiedliwione nieobecności na sesjach - Automatyczne wydalenie z frakcji "Świadomi Mocy"
Usprawiedliwienia proszę składać w tym temacie.
Przypominam:
2 nieusprawiedliwione nieobecności na sesjach - Automatyczne wydalenie z frakcji "Świadomi Mocy"
Usprawiedliwienia proszę składać w tym temacie.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Re: Nieobecność na sesjach RPG - USPRAWIEDLIWIENIA!
Otóż, usprawiedliwiam się gdyż jako że wyzdrowiałem i mam okazje zapoznać się z rodzinką wyjeżdżam w góry na weekend. Nie będzie mnie do niedzieli (dni 25.04 - 26.04), a tam jest kompletne za....cofanie i jedynie co tam jest to najwyżej światło ;o
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Revel
- ŚM - Świadomy

Oj...znów mi wolne przepada ;( Wyjeżdżam 30.04 do 02-03.04 do rodziny na Majówkę. Być może będę miał dostęp do internetu, ale nie wiem czy do jk3.
Chciałem usprawiedliwić swoją nieobecność na sesji wczorajeszej, a mianowicie na Misji XIV: Sojusz. Nie miałem możliwości dostępu do komputera przed tą misją, ponieważ w moim mieście odbywały się dni miasta, a ja byłem jedną z osób występujących, toteż nie mogłem uczestniczyć w sesji.
"This is where the fun begins"
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
"I don't think so"
Phil Wogni
Nie było mnie wczoraj i dzisiaj z powodu remontu pokoju. Sorka że tak wyszło ale co zrobić.
-
Reseken
- ŚM - Astrid

- Imię Postaci: Reseken
- Xfire: reseken
- GaduGadu: 10609349
Jeżeli mnie nie będzie na dzisiejszej sesji, to przepraszam. W moich okolicach są burze i może się tak stać, że walne w mój dom i odetnie mnie od sieci na może nawet kilka dni. Od razu ostrzegam, żeby nie było niedomówień.
- Revel
- ŚM - Świadomy

Mnie nie będzie dziś na misji. Jadę na cały dzień w góry, wracam gdzieś po 20. - jak misja wtedy będzie, to z chęcią wejdę ;p
-
Reseken
- ŚM - Astrid

Będę nieobecny jutro od 16, ponieważ ktoś tam z krewnych bierze ślub, a ja mam być na nim obecny. Niedziela rano prawdopodobnie wracam.
Chcialem poinformować że w dniach 20.06-28.06 nie będe obecny na sesjach RP, z powodu wycieczki. Mam nadzieję, że w tym okresie sie duzo nie zmieni. 
"This is where the fun begins"
"I don't think so"
Phil Wogni
"I don't think so"
Phil Wogni
-
Reseken
- ŚM - Astrid

No cóż, zaczynają się wakacje, więc ja będę na komputerze dużo rzadziej niż zawsze. Można się mnie spodziewać wieczorami, oraz rano. Na popołudnia zbytnio nie można na mnie liczyć. Będę sporadycznie wchodził na GoSW, oraz obserwował kiedy są sesje, na które postaram się być, ale jeżeli nie, no to cóż... mogą być różne powody. Jeżeli zniknę na ponad 2 dni, oznacza, że jestem odcięty od neta, np przez burzę. Od razu uprzedzam, że powody nieobecności w ciągu tych 2 miesięcy mogą być różne (No może raczej w ciągu 1 miesiąca), najczęściej będą to wyjazdy, ale powiadomię o tym Wagnera jeżeli zajdzie taka potrzeba. Od razu przepraszam za zaistniałą sytuację, ale wakacje są do odpoczynku, wyjazdów i z komputerem na "Nie".
- Rezo
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Aaron
- Xfire: rezo95
- GaduGadu: 2460273
o_O... Rezo pisze w tym temacie? Tak, Wasz no life zgłasza swoją nie obecność w sobotę i piątek na misjach
... Powód? Muszę jechać do rodziny. Jak dobrze pójdzie to przywiozę Wam czekoladę xD.
- Revel
- ŚM - Świadomy

Jak większość wie, jestem na wakacjach, ale już nie w tej pieprzonej Chorwacji... Fajnie się obudzić z dwoma skorpionami w pokoju... Jestem w Polsce, to i neta na laptopku mam. Będę bardzo nieaktywny, lecz za ok.2 tygodnie będę dość często przy kompie i spróbuje zainstalować jk3.
-
Reseken
- ŚM - Astrid

Jeżeli dzisiaj będzie misja, będę nieobecny. Na komputer mogę wejść może około godziny 20:30, wcześniej nie ma możliwości, że będę dostępny. Bardzo za to przepraszam. Powód: sprawy osobiste.
Na następnej misji będę już prawie na pewno.
Ps. Zwolnienie nieaktualne, ponieważ będę na sesji!
Na następnej misji będę już prawie na pewno.
Ps. Zwolnienie nieaktualne, ponieważ będę na sesji!
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, o 18:48 przez Reseken, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Na dzisiejszej misji, może mnie nie być, spowodowane jest to imieninami dziadka.
Wybaczcie, że nie było mnie na wczorajszej misji, ale niestety grypa żołądkowa całkowicie mnie rozłożyła i praktycznie nie ruszałem się z łóżka.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
Faveks
Faveks