Nowa Modyfikacja do OJP
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
Nowa Modyfikacja do OJP
Co tu dużo mówić, niedawno zrobiłem małą przeróbkę OJP_UW_II modyfikacji, którą dodał na forum niejaki śp. Xarthes'. Ja zatem zrobiłem w niej pewne modyfikacje, które żekomo zadowoliły moich "testerów"
Może zadowolą one i was
I tutaj leży cała moja propozycja. Chciałbym zaproponować wprowadzenie nowej, i moim zdaniem sprawniejszej modyfikacji do Open Jedi Project.
Co ona wprowadza takiego ciekawego, niby...no co?
Nowe ciekawsze i przy tym realistyczniejsze animacje! hmmm.. a zresztą sami sprawdźcie
Tutaj zapodaje wam link do przejrzenia pełnowymiarowych screenów pokazujących m.in. możliwości modyfikacji
-------> http://www.sendspace.com/file/tamf1u
A oto link do całej modyfikacji ---> http://www.sendspace.com/file/qlp50e
Modyfikacje należy wypakować (wszystkie 3 pliki o rozszerzeniu .pk3) do folderu z jk3 i modem OJP o nazwie: ojpenhanced
By modyfikacja sprawnie zadziałała, wcześniej należy przenieść lub usunąć starą modyfikacje podaną przez Xarthes'a. (wraz z meditate)
Jeżeli modyfikacja wam mimo wszystko nie zadziałała... Możecie mi spamić xfire czy gg, ale ebz przesady
Modyfikacja została wprawdzie przerobiona przezemnie. Umieściłem w niej swojej roboty poprzestawiane animacje, niektóre z nich zostały zrobione także za pośrednictwem Kal'Dara, któremu pomogłem wyjustować i przestawić część animacj do pliku na jego własne korzyści. Praca więc z tego względu została podzielona i otrzymałem uprzednią zgodę od mojego byłego "współpracownika".
aha, i byłbym zapomniał. Cała moja propozycja składa się także do tego by wstawić modyfikacje na ftp servera. Bez pośredniego dostarczenia modyfikacji na server, nie mamy możliwości w pełni i sprawnie grać nimi na serverze. M.in. chodzi mi tutaj o niedziałające animacje, np. cięcie z dołu, które po mojej podmianie jest pchnięciem. Nie działa, w fizyce gry, cała takowa animacja jest wykonalna jednak nie trafia w przeciwnika tak jak trzeba i nadal jest traktowana przez server jako oddolne ciecie. Gdy modyfikacja znalazłaby się na ftp'ie, trafienie oddolnym cieciem jest teraz niemożliwe jedynie działa to jako pchnięcie.
Przetestujcie i sprawdzcie sami jak wam się podoba. Niektórzy z moich "testerów" podzielają moje zdanie i pragną umieścić modyfikacje na serverze.
Jeżeli zdobędziemy w ankiecie odpowiednią liczbę głosów, może PHOENIX'IE zgodzisz się ulżyć nam w prośbie
Peace!
Co ona wprowadza takiego ciekawego, niby...no co?
Nowe ciekawsze i przy tym realistyczniejsze animacje! hmmm.. a zresztą sami sprawdźcie
Tutaj zapodaje wam link do przejrzenia pełnowymiarowych screenów pokazujących m.in. możliwości modyfikacji
-------> http://www.sendspace.com/file/tamf1u
A oto link do całej modyfikacji ---> http://www.sendspace.com/file/qlp50e
Modyfikacje należy wypakować (wszystkie 3 pliki o rozszerzeniu .pk3) do folderu z jk3 i modem OJP o nazwie: ojpenhanced
By modyfikacja sprawnie zadziałała, wcześniej należy przenieść lub usunąć starą modyfikacje podaną przez Xarthes'a. (wraz z meditate)
Jeżeli modyfikacja wam mimo wszystko nie zadziałała... Możecie mi spamić xfire czy gg, ale ebz przesady
Modyfikacja została wprawdzie przerobiona przezemnie. Umieściłem w niej swojej roboty poprzestawiane animacje, niektóre z nich zostały zrobione także za pośrednictwem Kal'Dara, któremu pomogłem wyjustować i przestawić część animacj do pliku na jego własne korzyści. Praca więc z tego względu została podzielona i otrzymałem uprzednią zgodę od mojego byłego "współpracownika".
aha, i byłbym zapomniał. Cała moja propozycja składa się także do tego by wstawić modyfikacje na ftp servera. Bez pośredniego dostarczenia modyfikacji na server, nie mamy możliwości w pełni i sprawnie grać nimi na serverze. M.in. chodzi mi tutaj o niedziałające animacje, np. cięcie z dołu, które po mojej podmianie jest pchnięciem. Nie działa, w fizyce gry, cała takowa animacja jest wykonalna jednak nie trafia w przeciwnika tak jak trzeba i nadal jest traktowana przez server jako oddolne ciecie. Gdy modyfikacja znalazłaby się na ftp'ie, trafienie oddolnym cieciem jest teraz niemożliwe jedynie działa to jako pchnięcie.
Jeżeli zdobędziemy w ankiecie odpowiednią liczbę głosów, może PHOENIX'IE zgodzisz się ulżyć nam w prośbie
- Akodes
- Imię Postaci: Akodes
- Xfire: maro4123
- GaduGadu: 5072107
Re: Nowa Modyfikacja do OJP
Co tu się będę rozpisywać 
Używam i nie narzekam, świetna robota, a Makashi to czysta poezja
Używam i nie narzekam, świetna robota, a Makashi to czysta poezja
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

Makashi z ojp 1.3, który jest według mnie niedokonczony... ale niewazne tak czy siak dzięki za głos. Usprawnienia muszą być ^^
-
Reen
- Imię Postaci: Reen Seen
- Xfire: reened
- GaduGadu: 6657995
Ja się tylko zastanawiam czy mój biedny fps to zcierpi 
-
Rafael
- Imię Postaci: Rendar Krat
- Xfire: masterrafael17
- GaduGadu: 8115282
Fajne, brawo, fajny jest styl Makashi, prawdziwa postawa Dooku 
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

Niedlugo postaram się przenieść efekt (w fizyce gry) lightingu z OJP 1.3
Bardzo realistyczna sprawa
Jak narazie kombinuje z Wagnerem by zdobyć kod źródłowy OJP, wtedy może jeszcze więcej zadziałamy...
Bardzo realistyczna sprawa
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

W takim razie
Proszę CL'ów o wgranie modyfikacji na FTP servera Jedi
Chyba że ŚM także chcieliby mieć tą modyfikacje, droga wolna ![Lightcik! [good]](./images/smilies/feel_good.png)
Proszę CL'ów o wgranie modyfikacji na FTP servera Jedi
- seicel koss
- NGI - Imperator

- Imię Postaci: Seicel Koss
- Xfire: seicel
- GaduGadu: 766115
- Kontakt:
Ekhem, bez urazy ale Jedi dzielą serwer z Sithami. Ja wiem, że między nami miłości nie ma, ale byście się chociaż kilka osób od nas o zdanie zapytali...
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
Są na to trzy sposoby: dobry zły i… i mój.
Imperator Seicel Koss
Imperator Seicel Koss
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

Przecierz po to dałem temat an forum zeby, w sumie sie wszyscy wypowiadali.
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Hmmm... A może jacyś Sith'owie postanowią się zmotywować i napisać coś w tym dziale...Ale nie nalegam.
PS: I Seicel ja nic do was nie mam, więc nie twórz takiego klimatu jak byśmy się nie cierpieli.
Pamiętajcie POKÓJ!![Ślę serducha! [redhearty]](./images/smilies/red_heart.png)
[edit]
Chyba że wy macie do nas jakąś urazę
PS: I Seicel ja nic do was nie mam, więc nie twórz takiego klimatu jak byśmy się nie cierpieli.
Pamiętajcie POKÓJ!
[edit]
Chyba że wy macie do nas jakąś urazę

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire- seicel koss
- NGI - Imperator

- Imię Postaci: Seicel Koss
- Xfire: seicel
- GaduGadu: 766115
- Kontakt:
Nie no to żart był
. Co do tej modyfikacji to ja jestem za. W sumie to nawet nie testowałem, ale ufam wam
.
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
Imperator Seicel Koss
Imperator Seicel Koss
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi